Σχετικά με μας

 

Το Ασφαλιστικό μας γραφείο έχει έδρα στη Μυτιλήνη, κάτι το οποίο όμως δε μας εμποδίζει να εξυπηρετούμε κάθε επισκέπτη της σελίδας μας απο όλη την Ελλάδα.

Η πολυετής πείρα μας , σε συνδιασμό με πολύ καλές και αποδοτικές συνεργασίες στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε φερέγγυες και αξιόπιστες λύσεις στην ασφάλιση των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών σας αναγκών. 

Μέσα από το asfalos.webnode.gr , ο κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτης έχει πρόσβαση και ενημέρωση σε διάφορους τομείς του ασφαλιστικού κλάδου, με σκοπό τη γνωριμία του με μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων που θα τον βοηθήσουν να “προβλέψει τα απρόβλεπτα”.

Η σελίδα μας asfalos.webnode.gr , έχει σκοπό να παρουσιάσει στους επισκέπτες της, διάφορες ασφαλιστικές λύσεις , οι οποίες δεν είναι ευρέως γνωστές. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και γνωρίστε ασφαλιστικά προγράμματα που ενδεχομένως να αλλάξουν τη ζωή σας…

Είμαστε κοντά σας όχι μόνο στην επιλογή της καλύτερης ασφαλιστικής λύσης για τη δική σας περίπτωση, αλλά κυρίως μετά την ασφάλιση, για την αποζημίωσή σας σε περίπτωση ενεργοποίησης της ασφαλισιτκής κάλυψης.

 

Φιλικά

Η ομάδα του asfalos.webnode.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας: